Darts at Sea

Are U ready !!!!!!!

13 januari 2018 Entrepotgebouw

Op een fantastische unieke locatie in de haven van Harlingen met uitzicht op zee, houdt Stichting V&H Evenementen in samenwerking met dartsorganisatie.nl het Darts at Sea 2018 Tournament…..En wat voor een toernooi !!!!

Het betreft een single toernooi met zowel een heren- als damespoule. Gespeeld zal worden in poulesysteem gevolgd door de welbekende knock-out wedstrijden voor zowel de winnaars- als verliezersronde dames en heren.

Maar wacht………..Niet alleen de locatie is uniek en meer dan fantastisch !!!
Niet alleen kan je de eerste winnaar of winnares worden van dit evenement, maar je krijgt de mogelijkheid om in de poules ingedeeld te worden bij één van de twee aanwezige toppers van de dartswereld !!!

Niemand minder dan Mervyn King en Steve West hebben hun medewerking toegezegd aan deze eerste editie van Darts at Sea !!!
Om het compleet te maken zal top entertainer en Mastercaller Ray Martin aanwezig zijn om de halve finales en finales te callen op het podium en zal hij de presentatie en prijsuitreiking voor zijn rekening nemen.
Jan van Domburg zal met zijn fantastische BBQ producten zorg dragen dat er fantastisch eten te koop is.
Kortom een evenement die je niet mag missen !!!

De nodige en volledige informatie zal spoedig volgen, maar de inschrijving is inmiddels geopend !!

Inschrijven kan middels info@dartsorganisatie.nl of via de app op 06-42652896.
De kosten voor deelname zijn bij voorinschrijving € 10,00 per persoon en aan zaal € 12,50 per persoon.
De kosten kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL 61 INGB 0007 5000 29 t.n.v. dartsorganisatie.nl o.v.v. darts at sea 2018 / je naam.

LET OP !!! De voorinschrijving zal sluiten op donderdag 11 januari 2018 !